Bezig met het verwerken van de foto

 

Parenclub: iets voor jou?  

Over parenclubs hoor je de meest wilde verhalen. Maar wat is een parenclub eigenlijk? Hoe gaat het eraan toe en is het misschien iets voor jou? Het woord parenclub moet je niet te letterlijk nemen. In de meeste parenclubs kan je ook als alleenstaande man en zeker als alleenstaande vrouw naar binnen. Wel hebben ze één of meerdere avonden voor koppels, meestal zaterdagavond. Sommige parenclubs zijn enkel voor koppels toegankelijk. Niet dat je echt een koppel moet zijn, als je maar met twee aankomt, man en vrouw wel te verstaan. Sommige koppels geven de voorkeur aan avonden zonder alleenstaande mannen terwijl andere koppels het juist fijn vinden wanneer er wat meer mannen zijn.

Soms krijg je korting als je voor een bepaald uur binnen bent, bijvoorbeeld voor 21uur. Dit geeft je de gelegenheid om wat andere mensen te leren kennen. Je belt aan of je gaat gewoon naar binnen. Na het binnenkomen, kan je aan de man of vrouw van dienst uitleg vragen over het hoe, waar en wanneer. Men zal bij twijfel ook vragen naar je ID kaart om je leeftijd te checken. Beneden de 18 mag je nl. niet naar binnen.

Wat kost het?
De toegangsprijs ligt tussen de 25 en 80 euro per koppel, afhankelijk of er eten bij inbegrepen is of niet. In bijna alle clubs is de drank voor de hele avond inbegrepen. Als alleenstaande zal je vaak een beetje meer moeten betalen dan een koppel, tenzij je tot het mooie geslacht behoort, dan mag je vaak gratis naar binnen.
Als dit de eerste keer in de parenclub is, zal je een rondleiding krijgen. Waar zijn de kleedkamers, de douches, de speelruimtes, de bedden, de sauna,... kortom, wat kan je allemaal in de club beleven.

Wat kun je verwachten?
Eigenlijk kan je de meeste clubs het beste vergelijken met een disco. Je kunt dansen, drinken
en met anderen een babbeltje maken. De sfeer is meestal wel een stuk losser, mensen maken hier gemakkelijk contact met elkaar. Het eten is meestal een buffet van behoorlijke kwaliteit.
Vaak kan je tot een bepaald uur in je gewone kleren rondlopen. Daarna verwacht men dat je enkel nog lingerie draagt. Naarmate de avond vordert en er steeds meer mensen in lingerie rondlopen, zal je ook zonder moeite je lingerie aantrekken. Veel parenclubs organiseren thema-avonden, zoals striptease, gay, bi, massage,...

Wat loopt er rond?
Voordat je in je lingerie gaat, zal je meestal wel aan het beppen zijn gegaan met andere koppels. Je zult zien dat de andere bezoekers gewone mensen zijn, van dun tot dik, van klein tot groot. Als iedereen in lingerie rondloopt, kan je je ogen de kost geven, aan al wat je verleidelijk vindt. Dansen of niet, dat beslis je zelf. De muziek loopt uiteen bij de verschillende clubs. Sommige clubs draaien rustige slows tot populaire dansmuziek, anderen zijn pure disco's. Slows zijn echter overal een vast onderdeel van het programma.

Intieme sfeer
Hoe later het wordt, hoe intiemer de sfeer. Sommige Het 'voorspel' zullen we het maar noemen. Er zijn koppels die de hele avond op deze manier doorbrengen. Denk dus niet, dat als je naar een parenclub gaat, dat je verplicht bent seks te hebben.
Hoewel de sfeer soms heel intiem kan worden, kan je voor de intiemste dingen naar andere kamers gaan. Later op de avond, vaak rond middernacht, zoeken heel wat bezoekers de kamers op in de parenclub. Sommige kamers zijn klein, voor twee koppeltjes bijvoorbeeld, andere zijn grote ruimtes vol met matrassen. Heel wat clubs bieden echter meer dan louter kamers met matrassen. Zo vind je ook vaak spiegelruimtes, doorkijkmuren, een gynaecologische-stoel,....

Sauna erbij?
Sommige clubs hebben zelf een sauna, dompelbad, kooien of een zwembad.Bijna altijd staan er tv's opgesteld waar men seksfilms afspeelt. In de kamers kan je genieten van het kijken naar vrijende koppels. Koppels die interesse in elkaar hebben, gaan bij elkaar in de buurt liggen en proberen contact te zoeken. Sommigen koppels zullen echt aan partnerruil doen, anderen zullen gewoon wat met elkaar spelen. Als een koppel het niet ziet zitten om met een ander koppel te friemelen, merk je dat snel. Te opdringerige mensen worden zeker niet gewaardeerd. Als je gewoon laat zien dat je er geen zin in hebt, zal men je ook met rust laten. Een zichzelf respecterende club kan te opdringerige mensen of mensen die anderen lastig vallen best missen.

Zin gekregen?
Heb je veel zin gekregen, dan zal niemand je tegenhouden om zelf te gaan vrijen met je
partner. Heb je je oog laten vallen op een leuk koppel, dan kan je zelf naast deze mensen gaan liggen en contact zoeken. Aan gehijg en gekreun zal er geen gebrek zijn. Iedere club heeft condooms, soms kan je deze gewoon nemen, soms moet je deze vragen aan de bar. Hoewel iedereen hier zelf moet beslissen, is veilig vrijen altijd de beste keuze!
Verwacht niet dat elk bezoek aan een parenclub een enorm erotische ervaring zal meebrengen. Het kan best zijn dat er die avond echt niemand naar je zin is. Of dat er wel leuke mensen zijn, maar dat het er toch niet zo goed mee blijkt te klikken. Soms kan het tegenvallen, soms is het heel leuk. Na het vrijspel kun je heerlijk douchen en nog wat drinken. Zo kan je de avond mooi en rustig afronden.

Wil je de eerste keer niet alleen gaan, dan kan je bv, via de vele datingsites, een ander koppel zoeken om samen te gaan. Dit zal eventuele drempelvrees zeker verlagen.

Alvast veel plezier!

bron: bepster.com

 

Swingers2 De enige echte Fake-vrije  gratis swingers datingsite van nederland. Voor swingers en door swingers. Na FakeTest volledig toegang!