Bezig met het verwerken van de foto

 
Swingen is een sociale activiteit, zeg maar een vorm van recreatieve sex tussen gelijk gestemden, meestal betreft het stellen die andere stellen ontmoeten voor sex of blijvende vriendschappen wat toch ook eerlijk gezegt ook best belangrijk is.. en meestal voorop staat.
Swingen komt van het engelse woord : Swinging wat dus eigenlijk gewoon Partnerruil betekend wist je dat swingen gewoon een eigen levens stijl is ? en dat het veel verschillende vormen kan aannemen? Het is dus Absoluut niet vreemdgaan
Het is nml een activiteit tussen mensen waar je beiden aan deelneemt dus vreemdgaan is dus niet correct. eigenlijk is het t delen van je sociale en sexuele leven met anderen die je normaal met je partner alleen beleefd.  

De vormen van "Swingen"

Swingen kan bestaan uit alleen oogcontact met een ander of flirten
Het ontdekken en Strelen van elkaars lichamen
Tot aan volledige sex met anderen in al zn vormen.

Het ligt aan jou en je partner en aan je "date" hoever je wilt gaan met "Swingen" maar uiteraard is het allemaal van te voren  thuis of onderweg besproken met je partner. wat er wel en niet mag/kan gedaan worden bij een "date".

Waarom Zou ik/ zouden wij nou gaan Swingen?

Hmmm hele goede vraag, weet je... sex is een bron van intimiteit die gepaard gaat met genot en dat beleef je meestal met je andere partner toch?

Nou Swingen geeft een alternatieve bron van inspiratie en er zijn dus heel wat redenen te bedenken "waarom" mensen gaan swingen.
Veel paren vinden de gedachte "Bekeken worden"
De gedachte "Sex met anderen"
Sex hebben met mensen om je heen die jullie kunnen zien, zeer aantrekkelijk en zelfs opwindend. en die mensen ontdekken dat "Swingen" een extra dimensie kan toevoegen aan hun eigen sex en hun relatie samen.
Want wist je dat er heel veel vrouwen zijn die stiekum in hun relatie "Bisexuele Gevoelens" koesteren voor sex met een andere vrouw? Nou hierbij kan swingen dus de ideale oplossing  zijn om zo in contact te komen met andere vrouwen.
En zo zijn er nog veel meer redenen om te gaan swingen..Kortom het is gewoon leuk, lekker en spannend